• SZTR MINI MOTOR
  • minimotorvinca@gmail.com

11309 LEŠTANE

SMEDEREVSKI PUT 5

011 8036 202

063 226 585

HONDA

 STIHL MOTORNE TESTERE

Prisutni na svim kontinentima, Honda Power Equipment proizvodi pripadaju premijum segmentu uređaja superiornih karakteristika. Često su kopirani i mnogi proizvođači se kriju iza popularnosti Honda brenda kako bi plasirali svoje proizvode. Pored toga što je ilegalno, veliku štetu nanosi i samim korisnicima koji ponekad ne razlikuju Honda original od slične kopije.

Ovde su prikazani i detaljno opisani originalni Honda proizvodi koji garantuju funkcionalnost, dugotrajnost i pouzdanost u radu. To dolazi kao rezultat višedecenijskog iskustva na tržištu, mnogih časova testiranja, unapređenja i poboljšanja na kojima su hondini inženjeri radili. Neprevaziđena popularnost Honda ugradnih motora kod proizvođača profesionalnih mašina i alata širom sveta je dovoljna potvrda kvaliteta. Zato je Honda najveći svetski proizvođač motora sa unutrašnjim sagorevanjem sa preko 14.000.000 prodatih jedinica godišnje.

PREUZMITE I POGLEDAJTE CENOVNIK U PDF FORMATU


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/minimoto/public_html/modules/mod_je_accordionmenu/helper.php on line 73
Style Switcher
Layout Style
Predefined Colors
Background Image