Honda kosilice

Zašto izabrati Honda kosilice?

Prvi i osnovni razlog je Honda kvalitet.

Honda kosilice su decenijama vodeće na svetskom tržištu, jer su izuzetno izdržljive, imaju pouzdane motore i vrlo dobro su prilagođene potrebama kupaca. Kod nas se bez razloga ne spominje Honda kao izuzetan i pouzdan japanski brend, pa prema tome, su i kosilice kvalitetne izdržljive i efikasno završavaju svako košenje.

Prodajni program Honda kosilica

Program Honda kosilica i kosačica je standardizovan u okviru Honda baštenskog programa i sastoji se od:

  • Standardne Honda kosilice (kosačice),
  • Honda trimeri,
  • Traktorske kosačice,

Sve proizvode možete pogledati u okviru Honda proizvoda koje možete naći u ponudi Minimotora u Beogradu.

Honda kosilice se razlikuju od konkurencije – daleko manja potrošnja, plastični delovi imaju metalne biksne kojima su spojeni, lageri na točkovima su daleko dugotrajniji.

Ono što je izuzetno bitno je da su troškovi održavanja minimalni, što je jedan od bitnih razloga za kupovinu. Ako Vam treba detaljno objašnjenje, kao i da Vas uputimo koja kosilica Vam je optimalna da kupite – pozovite nas.

Honda kosilice – superioran dizajn

Kućište četvorotaktnih motora na Honda kosačicama je sagrađeno od aluminijuma i presovanog čelika – što pomaže da bezbrižno radite i smanjite trošak, jer je potrošnja mala, a snaga velika.

Pored toga, dizajn Honda kosačica se ogleda u konkurentnom prečniku košenja, prisustvu sakupljača (modularno), dodatka za izbacivanje sa strane, dodatka za malčovanje, roto-stop sistemom itd.

Kada je u pitanju travnjak, Honda garantuje besprekoran rez, jer svaka kosilica ima dvostruke noževe.